Met de keuze voor een LED panelen sla je als ondernemer twee vliegen in één klap. LED verlichting is zuiniger dan traditionele TL verlichting en dat levert naast een financieel voordeel ook een besparing van energieverbruik op. Als ondernemer heb je een voorbeeldfunctie en een bewuste keuze voor het milieu past uitstekend bij deze rol. Een LED paneel van lightexpert.nl verbruikt minder energie, produceert meer licht in mooie kleuren en dat gaat hand in hand met een mooi design.

Hou het simpel met een LED paneel

Zowel de installatie als het onderhoud van een LED paneel is eenvoudig. Lightexpert.nl biedt panelen aan die je makkelijk kunt integreren in je systeemplafond. Na installatie ben je geen tijd kwijt aan het schoonmaken van de panelen. Dit in tegenstelling tot traditionele TL armaturen die je vrij moet houden van stof en spinnenrag. De behuizing van een LED paneel is stofdicht en dus zijn er geen ruimtes waarin vuil kan ophopen. Een LED paneel van lightexpert.nl hoef je bovendien slechts eens in de 15 jaar te vervangen.

Verdien je investering terug

De besparing die een LED paneel oplevert, kan oplopen tot 85% per jaar, oftewel 10 euro per lamp. Dit maakt dat je jouw oorspronkelijke investering al na twee jaar hebt terugverdient. Dit in combinatie met het gegeven dat de LED panelen 15 jaar meegaan, maakt het vervangen van je oude verlichting voor LED panelen een duurzame investering.

Advies van lightexpert.nl

Je kunt bij Lightexpert.nl terecht met al je technische vragen over onder andere de wattage en de kleur van het licht. Ze bieden je een helpende hand waar nodig en vraag gerust een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten.