Heb je zo nu en dan of misschien wel regelmatig als ondernemer te maken met klanten die niet betalen? Niets is zo vervelend om dan zelf achter je geld aan te gaan dus daar schakel je beter een incassobureau voor in. Het beste incassobureau Eindhoven vind je eenvoudig online.

Laat de vervelende klus door het incassobureau opknappen

BMK neemt jou een vervelende klus uit handen en probeert zo snel mogelijk het geld dat je nog tegoed hebt voor je te regelen. Als eerste nemen zij contact op met de debiteur om aan te geven dat er nog een rekening open staat. Dit doen ze door middel van het sturen van een minnelijke schikking. In de praktijk blijken rekeningen nog wel eens gewoon vergeten te worden en als een debiteur dan een incasso ontvangt wordt hij of zij er weer aan herinnerd deze te betalen. Bij het verschuldigde bedrag komen dan wel de wettelijke rente en incassokosten.

Altijd maatwerk

Omdat geen een zaak hetzelfde is zorgt BMK er altijd voor dat ze maatwerk leveren. Zo bekijken ze de kwestie eerst en handelen dan op een nette manier de zaak af uit jouw naam zodat de debiteur weet aan wie er nog betaald dient te worden. Lukt het niet direct om de incasso te verzilveren dan wordt de volgende fase in het traject opgestart om alsnog je geld los te peuteren.

Informeer of een incassobureau nuttig voor je is

Als je denkt dat een incassobureau van nut kan zijn voor jouw bedrijf omdat je regelmatig te maken hebt met wanbetalers kun je het beste eerst informeren wat ze precies voor je kunnen doen. Zo weet je meteen wat er mogelijk is en hoef je zelf het vervelende klusje om achter je geld aan te gaan niet te doen.